C.V.

creative

portfolio

architecture

portfolio

EN

NL

GR

All-Around Creativity (all-around: Het hebben van vele toepassingen of vaardigheden; veelzijdig)

 

Ondanks dat ik mij heb gespecialiseerd en ben afgestudeerd in architectuur, heb ik altijd veel waarde gehecht aan diversiteit. Ik houd mijn loopbaan graag internationaal, multidisciplinair en creatief en probeer me niet te veel te focussen op één specifiek veld.

 

Zodoende heb ik een professionele carrière opgebouwd die niet alleen tot in diverse landen en in verschillende werkvelden rijkt, maar die ook bestaat uit verschillende functies. Ondanks deze verscheidenheid, zorg ik dat de tevredenheid en waardering van de klant en de eindgebruiker altijd voorop staan.

 

Ik vind het geweldig om jonge professionals te helpen met het creëren van hun unieke positie in de arbeidsmarkt, door middel van een goed ontwerp. Werken in grote teams om grotere projecten aan te pakken is voor mij motiverend. Ik vind het leuk om op verschillende niveaus te werken. Bijvoorbeeld tot in de kleinste details een plantekening bespreken of het ontwerpen van een bar spoon. Ik ben alleen tevreden als ik gerealiseerde projecten bewoond of gebruikt zie worden door blije en tevreden klanten, professionals en mensen in het algemeen.

 

Ongeacht de grootte, het stadium of het onderwerp van een project, is mijn liefde voor wat ik graag doe altijd aanwezig. Met veel plezier zie ik goede ideeën bloeien en mooie projecten tot leven komen.

 

Mijn methode om dit voor elkaar te krijgen is de waardevolle combinatie van verschillende creatieve werkvelden, een ruime professionele ervaring, een stabiele relatie met andere creatieven en een vriendelijke, oprechte en coöperatieve houding tegenover de klant.

 

Hier volgt een lijst van dingen waarbij ik kan helpen.

 

Advies en bijdrage aan ieder project dat creativiteit en een creatieve mindset kan gebruiken.

 

Grote en kleinschalige projecten. Schetsen. Ontwerpen. Constructiedetails. Bijdrage leveren tijdens elke ontwerpfase.

 

Huis interieurs. Retail. Ho.Re.Ca. Constructiedetails.

 

Ho.Re.Ca. ontwerpen. Mobiel barinstallatie ontwerpen. P.O.S. materiaal. Verpakking.

 

Corporate identity. Logo's. Posters. Brochures. Visitekaartjes.

beste vrienden

blije klanten

geweldige collega's

designed by Christos Efthymoudis All-Around Creativity 2014